Benvinguda al ceip alborxí d’alzira. L’alumnat de l’Alborxí ha començat el 2021-22 ple d’energies, històries per a contar, aventures d’estiu, vivències i aprenentatges emocionants. Encara que continuem imaginant el somriure dels xiquets i xiquetes baix les mascaretes, han tornat amb molts projectes i objectius per complir. Endavant!

Tauló de fotos: tornada al col·le

Un altre curs segur al col·legi san enrique. Els i les escolars del Col·legi San Enrique de Quart de Poblet van a classe respectant les normes, l’ús de mascaretes i la presa de temperatura. Com alters centres, també esperen que este siga un curs ple d’il·lusions i aventures educatives, lluny de la covid.

Tauló de fotos: tornada al col·le

La normalitat torna a l’IES Jaume I d’Ontinyent. L’institut comença el curs amb esperança, confiant que serà viscut i recordat des de la normalitat. Per això, estan ampliant les activitats i recuperant rutines prepandèmiques. De moment, l’alumnat ja ha gaudit d’una exposició de la Fundació Full i la conselleria, que visibilitza la figura de dones referents de la història.

Tauló de fotos: tornada al col·le

Tauló de fotos: tornada al col·le