Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Últims dies per a inscriure’s als "Encontres a la Biblioteca Valenciana"

Les trobades, adreçades a estudiants i clubs de lectura, tindran lloc entre febrer i maig i comptaran amb autors com Elísabet Benavent, Muriel Villanueva o Enric Senabre

Paula Bonet hi va participar en maig de 2021. | FBFL

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha posat en marxa, un any més i en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Bromera, el cicle «Encontres a la Biblioteca Valenciana», el termini d’inscripció del qual finalitza el 31 d’octubre.

Les trobades començaran el 2 de febrer amb una sessió sobre l’obra de l’escriptor Francisco de Paula Fernández, conegut com a Blue Jeans, adreçada a estudiants d’ESO, cicles formatius i batxillerat. Ximo Cerdà, Rafa Lahuerta, Elvira Cambrils, Bárbara Blasco, Maria Viu, Sandra Capsir, Juan Vicente Piqueras, Muriel Villanueva, Enric Senabre, Bibiana Collado, Ana Penyas, Elia Barceló i Elísabet Benavent són els autors i autores que, juntament amb Blue Jeans, visitaran el Monestir de Sant Miquel dels Reis en aquesta ocasió. Les xarrades van precedides d’una visita guiada opcional a l’edifici.

Les trobades, gratuïtes amb reserva prèvia, estan adreçada a grups de Primària, ESO, Cicles Formatius, Batxillerat, Escoles d’Adults, associacions culturals i clubs de lectura. El nombre màxim d’alumnes per grup és de 60. Aquestes trobades seran gravades i difoses, per la qual cosa els centres admesos hauran de disposar dels permisos necessaris per si els assistents apareixen en els enregistraments. En funció de la situació sanitària, algunes trobades podrien realitzar-se en modalitat en línia, tal com indica l’organització al programa.

Per a participar-hi, els docents o els coordinadors de les associacions i els clubs han d’emplenar el formulari d’inscripció disponible al portal web de la Biblioteca Valenciana. La llista de centres seleccionats es farà pública a la mateixa web i es comunicarà per correu electrònic. Si després d’aquesta data algun encontre no està complet, la inscripció quedarà oberta mentre hi haja places lliures. Els particulars poden assistir-hi sense necessitat de reserva.

Compartir el artículo

stats