Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Contescoltes se celebrarà el 19 de novembre

La catorzena edició de la mostra tindrà lloc al monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat

Almudena Francés en l’edició de 2020 del Contescoltes. | CONTESCOLTES

«Contes inclusius, contes per a tots» és el títol que l’organització ha triat per a la catorzena edició de la Mostra Contescoltes, que tindrà lloc el divendres 19 de novembre al monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat, de 9 a 14.30 hores.

Amb aquesta temàtica, segons explica l’equip de biblioteques organitzadores, es busca apostar per la diversitat en continguts, formats, espais, públics, motivacions i necessitats. «Cada vegada són més els materials a la nostra disposició per a oferir-los a usuaris diferents o amb capacitats diverses. I la narració oral? Com veurem en la Mostra, també en el circuit d’animació lectora sorgeixen propostes exclusives per a aquest tipus de públic», expliquen.

Rosana Mira, Blai Senabre, Mon Más, Nuria Urioz, Cristina Vázquez i Mónica Díez seran els narradors i narradores que participaran en aquest Contescoltes. El programa es tancarà amb una taula redona sobre narració i lectura inclusiva. Hi intervindran Jordi Oviedo, professor de Magisteri en Educació Infantil i Primària en Florida Universitària; M. Ángeles Gaudioso, consultora i dinamitzadora de biblioteques municipals i escolars; Mónica Díez, narradora i membre de la federació FSORD, i Rosa Mengual, directora de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, entre altres.

Totes les persones interessades a assistir-hi han d’emplenar el formulari d’inscripció que trobaran en la secció «Documentació» del web www.contescoltes.es fins al 12 de novembre.

Contescoltes és una iniciativa dels ajuntaments de Barx, Rafelcofer, Requena, Simat de la Valldigna i Benifairó de la Valldigna. També hi col·laboren el SARC de la Diputació de València, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV), la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, la Mancomunitat de la Valldigna, la Mancomunitat de Municipis de la Safor i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Compartir el artículo

stats