Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Fundació Bromera organitza el #SeminariEntreLínies2

L’activitat, certificada pel COBDCV, tindrà lloc el 4 de febrer a l’Octubre CCCC i la inscripció s’ha de formalitzar al web

Públic d’un curs impartit per la Fundació en 2019. | FBFL

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura està immersa en l’organització del #SeminariEntreLínies2, una jornada formativa sobre clubs de lectura i foment lector adreçada a biblioteques, llibreries i professionals del sector del llibre. L’activitat tindrà lloc el divendres 4 de febrer, en horari de 10 a 15 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (CCC) de València.

La matrícula és gratuïta. Les inscripcions es podran realitzar fins al 24 de gener en la web www.clubdelecturaenvalencia.org (secció «Activitats»), on està disponible el programa del #SeminariEntreLínies2. Els professionals de les biblioteques que hi assistisquen rebran un certificat d’assistència del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV).

La jornada començarà a les 10 hores amb un taller sobre tècniques de dinamització de clubs de lectura amb Maria Bravo, gerent de la llibreria Ambra Llibres de Gandia i presidenta de la Fundació Fira del Llibre de València. A continuació, hi haurà un esmorzar i, després, una conferència sobre clubs de lectura infantils i juvenils a càrrec de Germán Machado, escriptor i llibrer especialitzat en llibres infantils i juvenils.

El curs finalitzarà amb la taula redona «La innovació en el foment de la lectura», en la qual participaran Juan Sobrino, director de la Biblioteca Municipal de Soto del Real i considerat, per la revista Forbes, una de «Les 100 persones més creatives d’Espanya» en 2021; José Mª Uría Fernández, coordinador de la iniciativa «Los libros, a las fábricas», Premi Nacional de Foment de la Lectura 2021; Cristina Marqués, docent i finalista del Premi d’Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d’Alzira 2021, i Agustí Granja, bibliotecari i coordinador del projecte «Biblioteca social i participació ciutadana», guanyador del Premi María Moliner.

Compartir el artículo

stats