Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un congrés sobre cures de mamífers marins

Professionals de tot el món posaran en comú els seus coneixements entre el 30 de març i l’1 d’abril

Mónica Valls i Javier Escudero, amb la lleona Laura. | LEVANTE-EMV

Professionals de tota Europa dedicats a la investigació, la cura i la salut dels mamífers marins, entre els quals es troba una representació de l’Oceanogràfic, posaran en comú els seus avanços, experiències i coneixements en el congrés que se celebra del 30 de març al 2 d’abril, organitzat per l’Associació Europea de Mamífers Aquàtics (EAAM per les seues sigles en anglés).

L’EAAM es va formar com a grup d’interés en 1972 en una reunió als Països Baixos. A l’agost de 2012 es va establir com una associació sense fins de lucre, amb el mateix nom, amb seu a Brussel·les.

La filiació de l’EAAM inclou veterinaris, biòlegs, directors i administradors de zoològics i centres marins, capacitadors i cuidadors, investigadors, estudiants i altres persones que dediquen una quantitat significativa de temps al benestar i conservació in situ i ex situ dels mamífers marins a través de la investigació, la medicina cuidat, formació, educació, conservació, gestió i activitats afins.

Per internet a causa de la covid

L’associació ve organitzant un simposi anualment en les diferents ciutats europees on es troben aquaris de rellevància, fins al passat 2020, que s’anava a celebrar en l’Oceanogràfic de València, però a causa de la pandèmia va haver de ser ajornat.

Des d’aleshores, el congrés s’ha celebrat en línia a l’espera de poder celebrar un esdeveniment presencial en pròxims anys.

Compartir el artículo

stats