Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Centres de la Pobla Llarga, Paterna i València, selecionats per l’ONCE

El Col·legi Santa Ana, el CEIP Torre i l’IES Campanar són els tres guanyadors provincials del concurs escolar

José Manuel Pichel (esquerra) i altres membres del jurat. | LEVANTE-EMV

El Col·legi Santa Ana de la Pobla Llarga; el CEIP Torre de Paterna i l’IES Campanar de València són els guanyadors de la província de València en el 38é Concurs Escolar del Grup Social ONCE que, en esta ocasió, ha convidat als docents i estudiants a fer diferents treballs per la inclusió i la igualtat dins del seu entorn més pròxim en els àmbits de l’oci, l’educació, l’ocupació o l’accessibilitat universal.

En esta edició han participatun total de 6.672 escolars de 82 centres educatius de València sota la coordinació de 128 professionals de l’educació. En total, a tota Espanya han sigut 151.381 estudiants i 2.320 docents de 1.865 centres educatius, des de Primària fins a Batxillerat, a més d’Educació Especial i Formació Professional.

Amb el lema «El camí que ens fa iguals», este històric programa de sensibilització educativa pretén impulsar el treball en els valors d’inclusió i igualtat des de l’etapa educativa, amb una proposta pedagogicament actual —amb recursos i materials—, basada en esta edició en la nova llei, la Lomloe.

La participació dels estudiants i docents s’ha realitzat per aules completes: en Primària i Educació Especial han creat un cartell; mentre que en ESO, Batxillerat i FP han dissenyat una peça audiovisual de 60 segons com a màxim.

En València el jurat ha estat format per José Manuel Pichel, delegat territorial de l’ONCE a la C.Valenciana; Elisa Vicedo, coordinadora de la comissió d’Educació de CERMI CV; Ximo Mas, cap d’Inclusió Educativa de la conselleria; Irene Moreno, coordinadora de l’equip d’educació de la Direcció Territorial ONCE CV, i Rebeca Henche, consellera territorial de l’entitat.

Compartir el artículo

stats