Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les xiques del CEU brillen en Matemàtiques

La professora i les alumnes que han participat en la competició estatal. | LEVANTE-EMV

Un equip format per quatre alumnes de Batxillerat del Col·legi CEU San Pablo de València representarà a Espanya en la final del concurs «The International Mathematical Modeling Challenge» en la seua VIII edició.

Esta competició matemàtica internacional —dirigida a equips d’entre 15 i 18 anys— promou l’ensenyament de la modelització matemàtica i la seua aplicació com a eina per a la resolució de situacions i problemes del món real, és a dir, mostrar la utilitat directa de les matemàtiques en la nostra vida. Cada país és representat per dos equips que col·laboren per a resoldre un problema real mitjançant el disseny i l’aplicació d’un model matemàtic original. Per tant, a més del desenvolupament de la competència matemàtica, desenvolupen el pensament crític i habilitats com el treball en equip.

L’equip format per María Calero, Carmen Ferrer, Carmen Martínez i Alejandra María López, dirigides per la professora Paz Mata, va ser un dels tres seleccionats en la fase nacional prèvia i, finalment, està entre els dos seleccionats per Espanya.

Compartir el artículo

stats