Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alumnat de la Nucia i el Campello guanyen el concurs de Coca-Cola de Teatre Jove

Els dos grups autonòmics passen a la fase final i podran guanyar una setmana d’activitats a Madrid

El grup de teatre «Gaudint», de l’IES La Nucia, s’ha emportat el triomf dels premis Buero de Teatre Jove de Coca-cola, amb la seua obra «Cos d’Abocador» en la Categoria Escolar.

Per part seua, el grup Taller d’Arts Escèniques del Campello també ha triomfat amb la seua obra «Jack el Destripador» en la Categoria No Escolar. A més, el jurat també ha volgut posar en valor el treball de la resta de grups, pel seu esforç, la seua creativitat i la seua qualitat.

Ara, triades les millors propostes de cada comunitat autònoma, se posa en marxa la fase final dels premis. El jurat nacional es prepara ja per a valorar els guanyadors autonòmics i triar entre ells als quatre finalistes nacionals, que gaudiran de la Setmana del Teatre Jove que se celebrarà a Madrid a finals de juny.

La cirereta de la setmana serà la gala final, en la qual coneixerem el nom dels grups que passaran a formar part del ja il·lustre palmarés de guanyadors dels Premis Buero. Una decisió que serà a càrrec del jurat nacional del certamen, entre els membres del qual es troben reconegudes figures de les arts escèniques com Angy Fernández, Carlos Hipòlit, Emilio Gutiérrez-Caba, Myriam Gállego o Fran Perea, que una vegada més repeteixen la seua experiència i el seu compromís amb els premis.

Compartir el artículo

stats