Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Consell Valencià de Cultura lliura els premis del seu concurs

L’acte tindrà lloc demà i en total s’han presentat 2.778 obres de 108 centres educatius

Alguns dels dibuixos premiats.

Els jurats del Consell Valencià de Cultura ja han decidit els noms dels guanyadors de l’edició d’enguany del concurs literari i de dibuix que convoquen cada curs. Amb el títol «La vida després del confinament», als premis s’han presentat un total de 2.778 obres (2.027 de dibuix i 708 literàresis) de 108 centres esde tot arreu del territori valencià.

El Consell Valencià de Cultura lliura els premis del seu concurs

Fonts dels jurats coincidixen a assenyalar la particular qualitat d’enguany dels treballs, potser deguda a la perspectiva guanyada des de l’inici de la pandèmia, que ha permés un rigor basat en la distància que ha afavorit la creació artística; així com la presència cada vegada més important de la novel·la gràfica, que planteja per a edicions futures la instauració d’este gènere com una nova modalitat de premi.

El Consell Valencià de Cultura dona «un agraïment sincer» als participants, als professorat i als centres que s’hi han implicat.

Els premis es lliuraran demà, en la seu de la institució (carrer Museu de València), a les 12.00 hores, en un acte obert al públic i presidit per Santiago Grisolía.

Compartir el artículo

stats