Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El seminari nacional ‘Reeducamar’ se centra en l’educació ambiental

Educadors de l’aquari valencià parlaran del «Projecte Posidònia» o la protecció de les tortugues

L’equip de l’Oceanogràfic que s’ha desplaçat a Segovia. | LEVANTE-EMV

L’Oceanogràfic de València participa estos dies en la I edició del seminari «Reeducamar» sobre educació ambiental. Un congrés que se celebra a Segovia i que s’emmarca en el programa de seminaris permanents del Centre Nacional d’Educació Ambiental del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

Durant tres dies, els professionals de l’Oceanogràfic i d’altres institucions acostaran el coneixement de la mar al públic general i fomentaran la consciència marina i la responsabilitat de la ciutadania amb la conservació de mars i oceans.

Equip valencià

Pepa Ferrando, Jaime Penadés, Mario Romero, David Nácher i Alicia Hernández, els educadors de l’aquari valencià, tractaran alguns dels projectes que es desenvolupen en l’Oceanogràfic i la fundació.

En particular, exposaran el «Projecte Posidònia», un programa de conscienciació i protecció de les fanerògames marines en el litoral de la Marina Alta. A més, també parlaran sobre la campanya de conservació de tortugues marines, terrestres i d’aiguamoll, així com altres materials i recursos didàctics amb els quals compta l’Oceanogràfic a l’hora de dur a terme la seua tasca de conscienciació mediambiental.

Compartir el artículo

stats