Plans per al pont: visitar l’hospital de tortugues o vore una pel·lícula en 4D

L’Oceanogràfic ha reforçat les experiències i les activitats extraordinàries durant els dies festius

Taller sobre les tortugues a càrrec de l’Oceanogràfic.

Taller sobre les tortugues a càrrec de l’Oceanogràfic. / Levante-EMV

Aula

Amb motiu d’este pont de desembre, l’Oceanogràfic de València ha ampliat el seu horari perquè els visitants gaudisquen més temps del major aquari d’Europa. Per a això, ha reforçat les experiències i les activitats extraordinàries amb la finalitat d’atendre la demanda prevista per a esta setmana. En concret, l’aquari romandrà obert des de les 10:00 hores fins a les 20:00 hores de la vesprada fins al pròxim dissabte, 10 de desembre.

El circuit Backstage Tour, la visita a l’ARCA de la Mar —l’hospital de recuperació de tortugues marines— i l’experiència «La mar a les teues mans» es duran a terme en rondes constants de matí i vesprada i en hores que s’indicaran amb precisió en el punt d’informació de l’Edifici d’Accessos i en la pàgina web de l’Oceanogràfic; igual que els horaris de les presentacions de la família de dofins, des de les 11:45 fins a les 18:30 hores.

També hi haurà projeccions continuades de les pel·lícules en 4D. En concret, de "20.000 llegües de viatge submarí", "Sharks", "L’odissea de la tortuga" i "Tentacles", des de les 12:30 fins a les 18:30 hores. Tot això amb la finalitat d’assegurar una òptima visita al públic que s’acoste estos dies a l’Oceanogràfic de València.

Suscríbete para seguir leyendo