Estalmat clausura el curs i convoca noves proves

Estalmat CV ha clausurat el curs en la UA, en un acte amb l’alumnat i el professorat. | LEVANTE-EMV

Estalmat CV ha clausurat el curs en la UA, en un acte amb l’alumnat i el professorat. | LEVANTE-EMV / M.bouiali. valència

Estalmat CV ha clausurat el curs en la Universitat d’Alacant, en un acte en el qual van participar tots els estudiants i van entregar diplomes, a més dels premis del concurs de fotografia matemàtica de l’associació Asfames.

En la jornada, el professor José Antonio Pastor González de la Universitat de Múrcia va presentar la conferència «Ondes gravitacionals: el murmuri de les estreles». A més, també van comptar amb la presència de Carlos Sánchez (subdirector general d’FP), Salvador Moll (degà de la Facultat de Ciències Matemàtiques de la Universitat de València), Mariola Molina (directora del Servei d’Accés i Orientació Universitària de la Universitat d’Alacant), Rafael Crespo (director d’Estalmat CV) i José Luis Salón (president d’Asfames).

El programa d’Estímul al Talent Matemàtic es realitza a les universitats els caps de setmana. El pròxim curs, podran participar 25 estudiants nascuts en 2010 i 2011 i, per això, cal inscriure’s prèviament (fins el 29 de maig) i realitzar una prova de nivell, que serà el 3 de juny en València, Alacant i Castelló.

Suscríbete para seguir leyendo