Tauló de fotos: Activitats

Aula

Aprenentatge i solidaritat amb l'ABP a Burjassot. La Secció de l’IES Federica Montseny de Burjassot ha culminat el projecte d’Innovació i Investigació Educativa Global, amb una campanya solidària de donació de sang —en la Sala d’actes de la Colònia Sant Vicent Ferrer—, que ha aconseguit 106 donacions de sang, 19 d’elles de donants per primera vegada. En el projecte, ha participat tot el claustre, la resta de la comunitat educativa i el Centre de Transfusions de la C.Valenciana. L’alumnat va repartir regals que ells mateixos havien dissenyat, igual que el logo i els nombrosos treballs exposats. Entre altres, van rebre la visita de la directora general d’Inclusió Educativa, Raquel Andrés, i de l’inspector, Salvador Colomar.

L'IES Tavernes Blanques presumix de mural ceràmic. L’alumnat de 1r de Batxillerat de l’IES Tavernes Blanques, dins de l’assignatura Volum, ha realitzat un mural ceràmic sota la supervisió de Rafaela Pareja, prestigiosa ceramista de la comarca. El projecte, basat en un disseny d’alumnat de 2n, pretén posar en valor l’entorn enjardinat del centre mitjançant la col·locació d’un mosaic de peces ceràmiques creades ex professo. El projecte està finançat per l’ajuntament i ha permés l’aprenentatge de tècniques tradicionals en un ambient de creativitat, convivència i respecte. A la foto, les professores Lola Gamir, Alicia Maties i Patricia Cremades junt amb l’alumnat i l’equip directiu.

Una dècada de «Cristal·lització a l’escola». El Museu de les Ciències ha celebrat la final de la desena edició del certamen «Cristal·lització a l’Escola», organitzat amb la Universitat Jaume I, amb l’exhibició dels 51 projectes finalistes. Els treballs presentats pels equips de l’IES María Carbonell i Sánchez de Benetússer, de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs i del Col·legi Immaculada Jesuïtes d’Alacant van ser recompensats amb el primer, segon i tercer premi, respectivament. També s’han emportat reconeixements l’IES Pere Enric Barrera i Edo de Benassal; el Col·legi Liceu de Benicàssim; Nuestra Señora de los Desamparados de València; l’IES Tavernes Blanques; l’IES Salvador Gadea d’Aldaia i el Col·legi Academia Jardín de València.

Suscríbete para seguir leyendo