Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 11
  Junio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  A propósit de les negociacions....(2)

  Molts amics i amigues m'estan cridant per posar de manifest el seu malestar amb les negociacions que s'estan portant a cap per conformar un govern d'esquerres al País Valencià. La veritat que els ho agraeix per la confiança que posen amb mi però, com els comente, poc puc fer que no siga lamentar-ho igualment.

  No entenen què està passant. Possiblement jo tampoc (malgrat tinc les meus sospites) però ho intente reconduir a un problema de falta de capacitat "tècnica" per part dels intervinents que està implicant que, circumstàncies totalment alienes a l'objectiu perseguit i enyorat per la majoria, la negociació no avance com hauria d'avançar i estiga produint situacions que en el futur es lamentaran (i, possiblement, serviran per enterbolir la situació)

  Per dir-ho amb altres paraules. Uns estan jugant amb les regles del futbol i altes amb les del basquet, amb el qual difícilment es pot avançar. Per aquesta qüestió és pel que deia en l'altra entrada que abans de qualsevol qüestió o decisió es devien haver-hi posat d'acord amb les "regles" (de futbol o de basquet) que regularen la negociació i, com no s'ha acordat, aquesta hi ha esdevingut en un autèntic "guirigall" impropi d'uns polítics que hi hauran d'enfrontar-se a problemes molt greus.

  És a dir, de política possiblement sàpiguen una barbaritat, però de tècniques de negociació alguns han posat de manifest ser autèntics "ignorants" (o almenys uns "pardillos")

  Per últim, constatar que entre el PSPV - PSOE i COMPROMÍS existeix una manca de sintonia política difícil de solucionar si algú dels dos (o els dos) no renuncien a elements substancials de la seua "personalitat" política.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook