Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 16
  Junio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  Anem a gaudir del moment!

  En primer lloc felicitar-nos perquè les forces d’esquerres i progressistes hagen sigut capaços de signar pactes i aplegar acords amb la finalitat, no de tirar al PP dels governs municipals allà on ha sigut la llista més però sense la majoria absoluta, si no per intentar mostrar que hi ha altra forma de fer democràcia. La tasca no és fàcil però si possible!

  Espere que de forma prioritària facen polítiques a favor dels xiquets, dels aturats, de la joventut, de les persones majors i dels exclosos per manca d’esperança en el futur, en definitiva, de tots aquells que en aquests anys de crisi han hagut de suportar “l’austericidi” programat per les elits financeres, industrials, comercials i agrícoles (que no s’oblide que al camp, possiblement, s’estiguen produint per un míser jornal verdaders casos d’esclavitud)

  Que facen de les administracions públiques autèntiques “cases de cristall” (que no apliquen la Llei de Transparència (?) aprovada pel PP) on els ciutadans no tinguen que mendicar la informació pública, que siguen honests, humils, estalviadors (però sense por a gastar i recórrer a l’endeutament públic si és per portar a cap polítiques que ajuden a suportar millor les situacions dels necessitats), frugals en les despeses i en els gestos - la megalomania està renyida amb la democràcia - emprenedors, que facen possibles polítiques fiscals progressives (tal com mana la CE), que treballen pel perfeccionament de la democràcia, que no es constitueixen en “regim” polític i quan inauguren algun edifici, monument, etc, que, enlloc de posar el nom dels polítics, facen referencia a què aquest és possible per l’esforç de la ciutadania (per cert, que en tots els pobles es compleixca la Llei de Memòria Històrica)

  Per altra banda, la dreta en lloc de comportar-se de forma totalment indigna políticament del que s’espera d’uns representants democràtics (Rita Barberà, ha sigut l’exemple més paradigmàtic) i fer “foc per la boca”, devien reflexionar sobre el fet que, pràcticament, cap forca política s’haja prestat a pactar amb ells.

  I, per últim, que no obliden que al si de l’èxit està el fracàs i que no seran eterns als governs municipals. Però, en tot cas, anem a gaudir del moment!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook