Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 19
  Septiembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Apunts d'actualitat

  La dimissió d'Esperança Aguirre

  S'acosten mals temps per al PP ja que va a haver de fer retalls molt durs per als ciutadans a conseqüència de la petició del rescat europeu, entre ells “tocar” les pensions (ja ho vaig dir en el més d'agost i aleshores ho reitere) i aquesta “política” que no sap jugar, com ha demostrat en el seu passat, sinó és amb les “cartes marcades”, no vol ser salpicada per aquests mesures i posa terra per mig quedant-se al marge amb la clara finalitat de poder presentar-se com alternativa a Rajoy quan aquest ja haja desgastat completament.
  Una de les coses que més m’han cridat l'atenció aquestos dies ha segut l'apel·latiu de liberal que quasi majoritàriament els mitjans de comunicació li han posat, quan aquesta política té de liberal el que el desert té de jardí florit. Una política que desprecia, com ella fa, de la llibertat als mitjans de comunicació públics mai pot rebre aquest apel·latiu sense ofendre a aquells que en el passat - Stuart Mill - posaren les arrels del liberalisme. Si aquestos il·lustres liberals alçaren el cap, és més que evident que a Esperança Aguirre la vituperarien com enemiga del seu concepte de llibertat.
   
  L’ independentisme català
  Vist del sud, el pitjor que podia passar-li a l'independentisme català era que Artur Mas l'abraçara. Més tard que prompte els vendrà en terra plana, com diuen al meu poble. Convergència i Unió necessita, per a subsistir políticament, del constant enfrontament amb el que denominen “Espanya” i, per tant, desaparegut aquest no tendria cap sentit la seua existència. Temps al temps.
  Parafrasejant a Joan Fuster quan va dir que el País Valencià serà d'esquerres o no ho serà, l' independència de Catalunya es farà des de l'esquerra o no es farà.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook