Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 15
  Julio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  ATENCIÓ FUNCIONARIS (i Sindictats per la part que vos pertoca)

  D'acord amb les informacions que fins hui s'han publicat (i pendent de verificar-les amb el BOE), als funcionaris no ens han eliminat ni suprimit la paga extra de Nadal de 2012 sinó el que han fet ha segut “suspendre” el seu cobrament, en altres paraules, aplaçar el pagament fins que el dèficit ho permeta.

  Què vol dir açò? Molt senzill, que a 31 de desembre del 2012 els funcionaris haurem “devengat” aquesta paga extra, haurem adquirit el dret a cobrar-la (malgrat no ho farem) i, en conseqüència, l'import de la mateixa formarà part de la renda total de 2012 i tindrà que obligatòriament tributar per aquest impost (IRPF) en l'exercici 2012.
  És a dir, la nostra contribució a la causa neoliberal i del PP, a la que sols l'importa salvar als accionistes del bancs i al crèdit alemany, va a ser doble, per una part anem a contribuir reduint el gasto públic i per altra anem a augmentar els ingressos a l'haver de pagar per rendes no cobrades.
  Evidentment, l'injustícia va a ser, gràcies als retalls, doble!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook