Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 23
  Junio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Cal fer ministre de treball a un aturat!

  Als innumerables representants del sector financer privat - que, per cert, han segut els que ens han portat a la roina amb la que estem, per la cobdícia i irresponsabilitat amb què gestionaren el negoci financer - que ja figuren en els governs i centres de decisió dels estats europeus i de la pròpia UE, s'acaba d'unir el president del major banc privat grec al que han fet ministre de finances.
  Des de la més absoluta ingenuïtat, hom creu que a aquestos respectables senyors (senyores no en recorde cap, amb l'excepció de la directora del FMI) els deuen posar pels grans coneixements, experiència i capacitat tècnica que deuen tindre en el sector financer i, evidentment, no per a defendre els interessos a què representen o interessos de classe (de la seua, per descomptat).
  Però, clar, la realitat, com sempre, s'encarregà “d'alçar el vel” de la qüestió ja que hom per molt que busque no troba en cap govern com a ministre d'ocupació - més encertat seria anomenar-los, de desocupació o de l'atur - a cap persona experta en la busca de treball, en definitiva, al treballador aturat amb mes anys buscant treball, ja que, per descomptat, serà la persona que comptarà amb més experiència, coneixement i capacitat en aquesta qüestió de l'atur. Entenc que seria el lògic i el coherent ja que obeiria al mateix raonament amb que ens venen el per què anomenen a Monti, Guindos, i companyia.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook