Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 10
  Agosto
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Cavallers, la dreta guanyà les eleccions, què esperaven!

  Si hom no recorda mal en les últimes eleccions generals els ciutadans espanyols votaren majoritàriament al Partido Popular, que aglutina al seu si a tota la dreta, és a dir, a la considerada dreta moderada així com a l'extrema dreta. Per tant, hom no entén a què ve tant d'espante front a las mesures contrareformistes que es van destil·lant!

  ¡Què altra cosa no pot fer la dreta que acabar amb la “primavera democràtica” en TVE; la contrareforma laboral que ha acabat amb drets socials, econòmics i politics fonamentals del moviment obrer espanyol; acabar amb el dret a una sanitat pública universal i gratuïta; carregar-se definitivament l'educació pública en tots els seues nivells, en benefici de l'educació privada; castigar cruelment als més desgraciats de la societat com és l'endurir les condicions per accedir al dret a l'atur així com eliminar els ingressos mínims que actuen com a “xarxa” per aquells aturats que es queden amb cap prestació i als emigrants sense papers amb mesures que els priven dels drets socials més bàsics com la sanitat i l'educació!
  És més no han enganyat a ningú ja que venien fent-ho en aquells comunitats autònomes governades on governen i, a més, en tants anys de democràcia no han perdut mai el seu tarannà dreter (i franquista). Per tant, ja ni hi ha prou “d'esgarrar-se les vestimentes”!. En aquest sentit, per exemple, l'actuació paradigmàtica d'aquesta hipòcrita actitud dels grans mitjans de comunicació, que venen més ideologia que informació, és el tractament que es donà a les iniciatives polítiques d'extrema dreta de l'actual Ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, com si aquestes no és correspongueren a la seua trajectòria de sempre. I tot perquè a aquest polític li havien construït una imatge que no es corresponia amb el que realment era i, en lloc de reconèixer la manipulació i l'engany que havien fet als seus lectors, és dediquen a mostrar - se sorpresos com si la cosa no fora amb ells.
  El que passa que fa massa temps que al llenguatge polític se li ha buidat de contingut. S’ha aconseguit mitjançant el control dels grans grups de comunicació per part de les grans corporacions financeres que, a més, tenen hipotecats als grans partits nacionals, manipular les nocions més bàsiques de la cultura política, pareixent que dona el mateix dreta que esquerra, que no hi ha classes socials, ni explotats ni explotadors, ni alternatives a les polítiques d'austeritat, en definitiva, han aconseguit imposar universalment el “pensament únic”.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook