Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Marzo
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  D'adoctrinaments i altres qüestions

   

  No se si dedicar el meu comentari a la boutade de la gent jove del PP de Castelló que ha iniciat una campanya contra els professors que “adoctrinen” als alumnes o sobre l'atac del PP a la Plataforma que defèn als afectats pels desnonaments (PAH)
  Perquè clar, dedicar-li un sol minut de la meua vida a reflexionar sobre l'adoctrinament que es fa a les aules amb una dreta que ens ha estat adoctrinant a Espanya durant mes de trenta sis anys protegix per la ma dura del Dictador (i més quan ho he hagut de patir en la pròpia carn), a més de parèixer una pèrdua de temps, em calfe, per què clar, que, aleshores, aquesta dreta encara no haja assimilat el que suposa, no sols la llibertat de càtedra, sinó sobret tot el dret constitucional de la llibertat d’expressió, és per a posar - se a plorar (i tremolar). Però és que, a més, cal deixar constància que el què els molesta no és l'adoctrinament (segur que la majoria han cursat estudis en col·legis religiosos catòlics i mai muntaren cap iniciativa contra l'adoctrinament de l'església catòlica experta en aquesta matèria), sinó que allò que realment els molesta és no ser ells (o la seua doctrina) la que monopolitze el discurs a les aules. En conclusió, aquestos fills dels seus pares enyoren aquells temps ho tots ballàvem al so de la seua doctrina!
  Respecte a la criminalització que des de la dreta s'està fent de la PAH res nou sobre la terra que no hagem vist abans. Quan la dreta se sent assetjada no te mirament! Anem a veure, com deuríem titllar el fet que Rafael Hernando, diputat del PP, que s'ha passejat per tota la caverna mediàtica, acusant a la Plataforma de “pseudoterroristes”, a juliol de 2005 en el Congrés de Diputats, si companys del seu partit, entre ells el propi Eduardo Zaplana, no li paren els peus havia agredit al, aleshores, Ministre Alfredo Perez Rubalcaba? Repetix, com deguem adjectivar aquell intent d'agressió? Per cert, el PP ni el va titllar de “pseudoterrorista” ni el va cessar en el seu càrrec! Com sempre, la política de les dos vares de mesurar, la doble moral o la del fi justifica els mitjans.
  Per altra banda, igualment, Esteban Gonzalez Pons, també, hi ha tercerejat en la polèmica, arrel que la PAH li va fer un “escrache” a la seua vivenda. Però, a veure si ens aclarim, no va ser el propi EGP el que, amb motiu de la “primavera àrab”, va dir que aquesta estava ensenyant als espanyols el camí de com canviar governs (en aquells moments governava Zapatero)? De què es queixa, de provar la medicina que ell receptava per als demes?
  Evidentment, la coherència no és el fort de Rafael Hernando ni d'Esteban Gonzalez Pons, doncs més valdria que els dos, com a dirigents importants del PP, es dedicaren, en lloc de criminalitzar a aquells que denuncien les seues contradiccions, a fer possible que el seu partit aprovara les mesures necessàries per a poder crear els tres milions i mig de llocs de treball que EGP va prometre als espanyols.
  En tot cas com i diuen al meu poble, el que no vullga pols que no vaja a l'era! Malgrat ho tenen molt fàcil, si tal com el mateix PP va dir a les Corts quan es presentà la iniciativa legislativa popular a proposta de la PAH, en el sentit que ells perseguien els mateixos objectius que la PAH, que deixen de manipular, mentir i criminalitzar i aproven una llei en els mateixos termes proposats per la Plataforma.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook