Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El conte dels "porquets" i la impresentable diputada del PP

  Alguns dels que tenen l'amabilitat de llegir aquestos escrits segur que coneixen el conte aquells dels “porquets” que relata com, quan aquestos es quedaven sols a la seua casa, si algú tocava a la porta, li demanaven que mostrara per baix d’aquesta la seua pota, amb la finalitat evident de poder saber si el que tocava era amic o enemic.
  He recordat aquest conte al veure i sentir la intervenció parlamentaria d'aquesta innombrable diputada del PP a les Corts Valencianes censurant el que alguns dels receptors de subvencions de rendes de subsistència, per dir ho en altres paraules, alguns dels “desgraciats” (aquesta expressió és meua) que necessiten de l'ajuda pública per no passar massa fam, fan la fellonia de comprar-se una TV “led” o gastar-se'l en altres conceptes que, pareix ser, en seu parlamentaria no es pot dir, possiblement, perquè siga ofensiu als oïts de tan il·lustres personatges.
  A aquesta diputada, com abans a la seua companya de partit Andrea Fabra, se'ls s'ha vist la “pota”! Han posat de manifest de quina “pasta” estan fetes i a quina classe social perteneixen, que no és precisament la dels treballadors, malgrat hagen molts treballadors ací al País Valencià que l’hauran votat, però ja se sap, no hi ha pitjor “desgracia” (política) que ser treballador i de dretes!. En definitiva, han posat de manifest que hui la nostra democràcia està segrestada per elits polítiques al servei del dogma neoliberal, que no saben, ni els interessa saber, el que està ocorrent al carrer. Desconeixen la realitat perquè viuen en una “bombolla” o cabina “despreosurizada” que els aïlla del carrer creant-los una realitat virtual diferent, de tal forma que apleguen a creure`s les seues pròpies mentides, perquè, entre altres circumstancies, ells no sofrixen les conseqüències d’unes politiques “criminals” que amb el seua col·laboració activa i passiva s'estan portant a cap.
  Pareix ser que el President de la Generalitat, i president del PP valencià, hi ha a desautoritzat, quan si realment fora conscient i sensible amb tot el què hui estan sofrint els “desgraciats” valencians el que deuria haver fet, a l'igual que els porquets del conte feien amb aquells que volien “menjar-se'ls, era pegar-li amb la porta als nassos, o en altres paraules, acomiadar-la de forma contundent. Però, aquesta impresentable diputada, a l'igual que Andrea Fabra, seguirà vivint dels impostos que els “desgraciats” valencians tots els dies paguen.
  Per últim, simplement afegir que personalment espere una reacció contundent de l’oposició en les Corts, jo, almenys no me conformaré amb la petició de reprovació que segur es demana. Aquest fet, al igual que el de Andrea Fabra a Madrid, es mereix una reacció contundent de tal forma que pose en sintonia a les Corts amb l’esperit del carrer que vol un canvi radical de la democràcia.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook