Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 07
  Septiembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El no a Madrid del COI

  Tremebunda la primera reacció del centralisme madrileny - espanyolista més ranci sobre la decisió del COI de no atorgar els Jocs Olímpics del 2020 a la ciutat de Madrid. L’adjectiu menys ofensiu que han dit als membres del COI, ha segut que són uns corruptes que sols busquen la “tacà”. A més, a alguns d’aquests il·lustres madrilenys, els ha eixit la vena més racista, ja que si alguna cosa, a més de veure’s rebutjats, els ha fotut realment, ha segut el que fins als “moros” de Turquia hagen guanyat a Madrid (i als espanyols).

  Anem a veure. En primer lloc, es presentava la ciutat de Madrid i, en conseqüència, qui ha perdut ha segut aquesta ciutat i no Espanya. En segon, lloc, no era la primera vegada que Madrid es presentava, sinó recorde mal, en democràcia, ja és la tercera vegada, i, per tant, coneixia (o devia haver conegut) quines eres les “regles de joc” sobre les quals es jugava el “partit” i si després de tantes vegades encara no les havien aprés, evidentment, no s’ho mereixien. Possiblement, devien haver contractat com assessor a algun amic meu trinqueter que sap, per experiència, que “les partides es guanyen quan s’arreglen”.

  En tercer lloc, on està escrit i, en funció de quins criteris, perquè “regles escrites” d’avaluació dels projectes no hi han en cap manual ni en cap promptuari d’actuació, havien venut la “burra” que la candidatura de Madrid era la millor. Simplement, perquè era Madrid (capital d’una Espanya que, segons el Ministre del Desfet Econòmic, Cristobal Montoro, està sorprenent al mon mundial) i els altres no eren més que uns “esgarramantes”?

  I, per últim, per favor, que es deixen el victimisme en l’armari i que no el traguen a passejar, sols faltava que, aleshores, convocaren, a l’estil franquista, manifestacions a la Plaça d’Orient de Madrid en contra dels maçons internacionals (ja que el comunisme ha deixat de ser enemic i Zapatero ja no és President del Govern ni Moratinos, Ministre d'Afers Exteriors) per demostrar que, malgrat el món no ens vulga, els espanyols (de raça) són els millors - els altres, és a dir, aquells que no senten “els colors” val més que aquests dies, com els llombrígols, s’amaguen baix terra -

   Per cert, si he sentit algunes paraules sensates, han segut les d’Amaya Valdemoros. Menys mal que sempre ja gent amb seny que no es deixa arrossegar per eixe nefast “patriotisme” que no és més que el “refugi dels canalles” (John Irving).

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook