Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Junio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El nou president del CGPJ segur que no és d'esquerres

   

  Com és públic i notori i, per tant, suficientment conegut com per tindre que explicar-ho, el President del TS i del CGPJ fa uns dies presentà la dimissió com a conseqüència del que s’ha conegut com el “cas dels viatges”
  Però, el que resultà força cridaner fou la qüestió de la seua proposta de nomenament com a President del TS i del CGPJ per part del govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero. Per què clar, són molts els interrogants que aquesta decisió del govern socialista obrí en el seu moment i que el pas dels temps i el desenllaç del “cas del viatges” ha posat més en evidència. Quines pogueren ser les raons (o les qualitats) que el govern socialista va veure en ell?. Possiblement no és pot posar en dubte la seua “competència tècnica” com a magistrat, malgrat era un jutge d’altres temps (i així ho posa de manifest amb les seues primeres reaccions a la denuncia) però és que si hi ha alguna característica per la qual ha destacat aquest magistrat ha segut, sobre tot, per ser una persona molt de dretes.
  Evidentment, el ser de dretes no l’incapacitava per a ser anomenat president del TS, però resulta molt contradictori sent tant de dretes que fora proposat per un govern teòricament de centro esquerra. Tant contradictori i desconcertant com a que ningú, aleshores, apostaria cap euro a que el PP aplegat el moment és plantejara (malgrat siga sols com a hipòtesis) proposar com a President, per exemple, al que va ser ministre de Justícia del govern socialista, Javier Bermúdez. I si el PP ni s’ho planteja és perquè JB és un magistrat molt d’esquerres i punt.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook