Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 19
  Diciembre
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (C)

   Aquests americans no es que siguen curts, sinó que son molt sectaris i, sobretot, uns grans manipuladors de la política internacional, ja que després de 50 anys de bloqueig a Cuba, aleshores, es despatxen diguen que no ha sigut beneficiós per a cap de les dues parts i actuen i parlen com si res haguera passat durant aquests 50 anys. Quan hagut molt de sofriment, almenys per als cubans, han hagut sancions a molts països i empreses per comerciar amb Cuba i han hagut moments on es posà en perill la pau mundial, com per exemple en la crisi dels míssils. Però esperarem a veure com es desenrotllen els esdeveniments perquè tot no està encara dit i fet! Però una cosa hi ha segura, Cuba deixarà de ser “l’ogre comunista mundial”, ja ho veuran!

  Que els dos sindicats majoritaris a l’estat espanyol hagen signat l’acord pel qual s’assigna una ajuda de 425 euros a determinats ciutadans que no tenen cap tipus d’ingressos, mostra fins a quin punt de degradació ha aplegat la política social i laboral. Almenys hagueren aconseguit el salari mínim interprofessional! Però ni això! Sé que és molt fàcil parlar des d'aquesta part de la barrera i que, com ha dit algú dels representants sindicals, era açò o res, o com altres han dit, almenys van a tindre algun ingrés. Però no obliden una circumstància, aquesta quantitat farà que els salaris dels treballadors en les empreses vagen a la baixa.

  El gran “Ansar” a conseqüència de les acusacions que el President de Veneçuela ha fet contra ell, titllant-lo d’assassí per haver sigut i participat en la guerra d’Irak, a dit que la comunitat internacional hauria de actuar contra Veneçuela. En altres paraules, ve a proposar, almenys així ho entenc jo, un cop d’estat en aquest país. Ja se sap, com són aquests neoliberals! Molt demòcrates però sempre que la pesà caiga del seu constat!

  Per últim, i a propòsit de la dimissió del fiscal general de l’estat. Aleshores n'assabentem que ha estat sotmès per part del govern, i no hagut cap mitjà de comunicació que ho haja denunciat fins hui, quan ja no hi ha remei. La realitat és que ens assabentem d’aquells assumptes que a les elits financeres, comercials i industrials que controlen els grans grups mediàtics, els interesa, quan aquesta qüestió, si és com aleshores s'ha denunciat, és d’una tremenda gravetat i, sobretot, és una actuació totalment antidemocràtica pel que suposa de vulneració de la divisió de poders que en tota democràcia asseguda es suposa que deu funcionar. Damunt, de tant en tant, es permeten donar lliços de democràcia a altres governs, com al tant injuriat veneçolà!

  Per cert, aleshores, quan estic escrivint aquest comentari, no sé si algú haurà acceptat el càrrec de nou fiscal general, algú hi haurà segur, però al meu parer posarà, professionalment parlant, molt poca dignitat i apreciï per la institució de la fiscalia si ho accepta i totes les seues actuacions futures estaran baix la sospita que es el govern i no la fiscalia que les dicta. Però, com dic, sempre hi haurà algú!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook