Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Enero
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El PUntxò (CIII)

   Si Fira València és una entitat privada, tal com diu el Consell Jurídic Consultiu (tesis que ha assumit la Intervenció General de la Generalitat i que va en contra de la legislació comunitària d'obligat compliment i que al meu entendre és una autèntica “barbaritat jurídica”) i, per tant, no deu rendir comptes ni ser intervinguda per la Generalitat i auditada per la Sindicatura de Comptes de la Generalitat, com a ciutadà em negue rotundament a què es constituïsca en cap figura jurídica amb la finalitat que la Generalitat assumisca el deute que ha acumulat. Si és una entitat privada que els socis “privats” es facen càrrec del deute. Ja està bé de prendre el pèl als ciutadans!

  Que ares de hui encara el Ministeri d’Hisenda del Govern de l’estat espanyol estiga discutint sobre si són “galgos o podencos” respecte al medicament que deu subministrar als malalts d'hepatitis C, mentre algú d’ells van morint, quan si els se'l subministraren no moriria posa de manifest a quin nivell d’insensibilitat emocional s’ha aplegat en la gestió dels recursos públics. Cim es diu en la pel·lícula V de Vendeta, aquest país necessita menys parlament i més esperança!

  Malgrat que en l’altra entrada ja els havia felicitat i desitjat un bon any 2015, aleshores voldria afegir dos desitjos, per una banda que les administracions públiques (totes) es converteixen en autèntiques “cases de cristall” i que els deus ens alliberen de la vomitiva verborrea (escrita o parlada) de l’eurodiputat González Pons. Si el seu propi partit l'hi ha llevat de damunt enviant-ho ben lluny, perquè la resta dels ciutadans hem de suportar-lo!!!!!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook