Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Enero
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (CIV)

  Respecte a l’any de la “recuperació mariana” cal apuntar el següent. Primer, hi ha hagut una devaluació salarial producte de la crisi així com de la reforma laboral portada a cap pel govern del PP. Segon, en aquests moments s’està produint quelcom que molts reclamarem en el començament de la crisi, que l’euro es devalués respecte al dòlar amb la finalitat d'afavorir les operacions del mercat exterior de la UE. Tercer, la baixada del preu del petróleo. Malgrat tot que aleshores les grans companyies petrolieres segur que estan acumulant grans estocs per vendre’ls en el futur quan els preus comencen altra vegada apujar, els preus del mateix estan a nivells de fa una dècada el qual implica nos sols estalvis en els comptes de les empreses sinó, també, en la balança comercial de l’estat.
  Però, si vostès reflexionen, veuran que d’aquests tres condicionats que estan afavorint el creixement macroeconòmic, dos no depenen del govern de l’estat espanyol sinó de decisions alienes al mateix. Per tant, i com Mariano i Cia. són molts aficionats a encomanar-se a verges i sants, ja poden començar a fer plegaries perquè no s’apreciï l’euro respecte al dolar ni puje el preu del petroli.
  En tal cas, no sé que s'inventaran per manipular la realitat!

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook