Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Enero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CL)

  El PP que guanyà les passades eleccions generals del 20 de desembre i, per tant, té l'obligació d'intentar formar govern, està de braços caiguts i el seu president i candidat a la presidència de govern no té més ocurrència que anar-se'n de vacances. No creuen que aquesta actitud pot classificar-se de tot menys de responsable?

  Això si el PP trasllada tota la pressió al PSOE que, amb independència de les seues contradiccions internes no sé si resolubles o no, acusant-lo de no posar damunt de la mesa cap proposta d'acord quan, pareix evident, que qui té la responsabilitat de formar govern té la responsabilitat d'intentar acostar les “postures” - com diuen en el trinquet -

  Per altra banda, el PP s'ha passat tota una legislatura passant dels partits de l'oposició i aprovant lleis importants com la d'educació o la reforma laboral amb tots els partits en contra (i amb el compromís de derogar-les si es conforma un govern alternatiu al PP) i, aleshores, no paren de demanar diàleg i consens. Evidentment, u cull el que sembra. Sentir al portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando (un hooligan de la política), demanar “altura de mires i responsabilitat” a altres partits, la veritat és que produeix insuportables xiulets als oïts. No sé per què quina raó pensen que els ciutadans som simples!

  Per últim, si el marit de l'actual consellera de Sanitat, Carmen Montón, no haguera acceptat el càrrec de gerent de EGEVASA no haguera hagut de dimitir. La política és ètica i estètica!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook