Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Febrero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CL)

   

  Alguns polítics devien pensar que a vegades “el carter no crida dues vegades a la porta

  Cal veure quan fina tenen la “pell” alguns! Em refereix a les declaracions de l'inefable Ministre en funcions d’Interior, respecte a la decisió de l’ajuntament de Pontevedra de declarar “persona no grata” a Mariano Rajoy (MR). Si aquesta decisió política pot constituir una provocació de la violència, hauria de fer una neteja de militants del PP que s’han dedicat en aquests anys de majories absolutes en molts ajuntaments, ja no a insultar directament a les sessions dels plens (és a dir, no calia esperar que t’insultaren pel carrer, com pareix que el té por que li passe a MR) sinó a aprovar reprovacions públiques de membres de l’oposició sense cap motiu que no fora la seua “santa voluntat”

  Amb aquest argument no estic justificant l’actuació de l’ajuntament de Pontevedra (ells sabran), ni donant raons a aquells que diuen que tots són iguals (circumstancia aquesta impossible físicament i metafísicament) sinó el que vull fer notar la doble moral (o doble vara de mesurar) que alguns tenen. Supose que “Marcelo”, el seu àngel de la guarda, també li ho haurà fet notar!

  ¿Recorden quanta importància tenia l’argument de “l’estabilitat” quan la dreta demandava l’adhesió (ja que mai posà sobre la taula cap proposta de negociació) del PSOE i de Ciudadanos a un govern de MR? Evidentment, era un argument fal·laç, doncs des del moment en què Pedro Sánchez (PS) començà a buscar suports parlamentaris, no és que aquesta paraula haja desaparegut de l’argumentari polític, sinó que, al contrari, el PP està torpedinant tot el que pot i més perquè hi haja un govern “estable” a Espanya alternatiu al del PP, ja que aquest va ser incapaç de sumar cap suport parlamentari (des del primer dia, si hi havia una cosa clara, era que MR era el que pitjor ho tenia)

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook