Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Marzo
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CLI)

   

  ¿Alguna vegada s’han preguntat per a què serveix l’economia o si les mesures polítiques que es prenen són interessades (classistes) i responen a determinats interessos o si hi ha mesures econòmiques neutres o si sols serveix perquè una minoria acapare la majoria de la riquesa del país?

  Que Francisco Camps i alguns dels seus correligionaris (el paradigma seria Eduardo Zaplana) ací al País Valencià tenen un “visió” especial del funcionament de les institucions democràtiques és un fet constatat, sols han de fer un poc de memòria de la recent historia.

  Segons les investigacions policials pareix ser que el PP presumptament ha estat “dopant-se” amb finançament il·legal provinent de CIEGSA (construcció de col·legis) i de la construcció de col·legis i hospitals. CIEGSA des de el punt de vista de la gestió no feia falta per res, el que passava era que argumentaven que l'administració pública (l’estat) era menys eficient que el sector privat (en altres paraules, i segons el dogma neoliberal neoconservador, l’estat destorba i que la societat deu regir-se per les regles del mercat) Aleshores, ja pareix que presumptament ja sabem perquè servia.

  Hui, i fins al divendres, estem assistint al gran primer gran debat de les eleccions vinents generals emmascarat en un debat d’investidura.

  Per últim, simplement ressenyar que una vegada que la militància socialista té la veu per dictar la política del partit, va i fan seguiment de les tesis de les elits que fa anys “manen” en el PSOE (entre ells l’inefable exministre Corcuera que s’ha dedicat anar per les tertúlies ultra-centristes fent-los la “col”) Què llàstima!

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook