Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Febrero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CLVI)

  La “nova política” d’una forma que clarament podem qualificar de pretensiosa, parla de fer una “nova transició”. Dic “pretensiosa” (inclòs podria afegir petulant) perquè, a pesar que algunes de les mesures i conseqüències de la genuïna “transició” no les comparteix) el moment social, polític i econòmic actual no té res veure a què es “respirava” en la ranera de la dictadura (encara com!) Igual caldria demanar a tots més humilitat. Però, clar, qui sóc jo per donar consells!

  No sé on he llegit, però un dirigent d’un partit “denunciava” que un altre dirigent, aleshores imputat (o investigat, com aleshores diuen) havia agafat diners de la “caixa B” del partit. La pregunta és obvia, però existeix “caixa B” als partits? Si existeix, crec que estem parlant d’un presumpte delicte i, per tant, què espera per acudir al jutjat a denunciar-ho (evidentment, no el robatori)?

  Crec que, almenys, a Pedro Sánchez, cal reconèixer-li el mèrit de ser valent (i ossat) per intentar la quadratura d’un cercle que sembla impossible. Intentar compaginar (consensuar) polítiques que depenen d’una equació on les incògnites a resoldre són esquerra i dreta, nova i bella política, reforma constitucional i desafiament nacionalista, almenys a mi, em pareix impossible. Per tant, la solució va per a temps, ja que haurem de passar per noves eleccions. Temps al temps!

  Per últim, em causa satisfacció que Càritas i Creu Roja hagen renunciat a la recaptació d’una correguda de bous benèfica. Crec que la coherència és un valor que no es deu mai de suposar sinó que es deu posar de manifest en les actuacions quotidianes.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook