Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 11
  Febrero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CLVII)

  Tinguen molta cura quan públicament presumeixen d’algun objecte com “maleta, paleta, bicicleta, raqueta”, ja que saben que poden ser acusats d’enaltiment del terrorisme.

  Vergonya aliena dona tot l’episodi que a Madrid està passant amb els pobres “titiriters” que estan pagant tota la ràbia política continguda que la dreta “carpetovetónica” té contra el govern d’esquerres de Madrid. Sols cal veure el seua comportament diari en totes les tertúlies per les quals passen “vomitant” odi i ressentiment (tenia una amiga que tots pels matins per començar el dia amb energia enlloc d’un “red bull” escoltava a un d’aquests predicadors)

  Per altra banda, aquests pareix mentida que encara no hagen aprés (o no tinguen voluntat) que en democràcia els governs no són eterns com ja ho deia Antonio Machado, “no hay mal que cien años dure, ni gobierno que perdure”. Malgrat tot, aquesta és una visió idíl·lica de la democràcia, ja que realment el que passa és que tenen molta por (com elits que són) de perdre els (alguns) privilegis de tota mena que durant segles han aconseguit. Aquesta és la realitat! Però, en tot cas, la democràcia parlamentària és el règim menys dolent que els ciutadans hem aconseguit (sols que cal estar molt atents ja que les elits tenen el vici de considerar al “poble” com “idiota”)

  En aquest sentit, per exemple, són paradigmàtiques les tertúlies de “13 TV” on la majoria del tertulians competeixen per veure qui li la diu més grossa (la barbaritat) i ho fan tan exagerat que moltes vegades són fins divertits. Però, no ens portem a engany, l’església catòlica sap el què es fa i per això es gasta més diners en el manteniment d’aquesta cadena de TV que en Càritas. El "negoci" és el "negoci".

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook