Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Julio
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CLXXIV)

  Són la veritat i la mentida les dues cares d'una mateixa moneda, la realitat?

  Es convertirà el PSOE en "col·laborador necessari" de la investidura de Rajoy?

  Resulta encoraginador que enfront de una tragèdia com la que ha passat al Parc Natura d'Alacant on tigre ha mort una treballadora, ràpidament isca la direcció del parc afirmant que el mateix complia amb totes les mesures de seguretat. D'acord amb aquest argument, si el parc reunia totes les mesures de seguretat, la responsabilitat de l'accident és de la treballadora (morta)

  Igual que en la tragèdia del Metro, la responsabilitat del maquinista que morí en l'accident!

  Aquesta teoria, de gran tradició mafiosa, l'utilitza el mateix Cotino implicant en el cas de la visita del Papa a València que el jutjat està investigant, a dos dirigents eclesiàstics, però que ja han mort!

  Una pregunta, Veneçuela ha deixat d'existir, ha resolt els seus problemes o no hi ha ja presos polítics? Ha sigut acabar la campanya electoral (o millor, guanyar la dreta les eleccions) i deixar de parlar de Veneçuela. Tot un misteri (no resolt) Temps al temps!

  Per últim, una (badomia) de futbol. A Vicente del Bosque se li ha criticat molt pel fracàs de la selecció a l'Eurocopa. Però pocs han incidit en una qüestió fonamental i relacionada en la idiosincràsia del seleccionador. Del Bosque és un entrenador a l'estil de Miguel Muñoz. Aquests entrenadors sabedors que tenen un conjunt de jugadors de gran qualitat i capacitat tècnica, se limitem a ser coherents en la posició territorial (i gestionar egos, que no és fàcil) dels mateixos, però que treballen molt poc estratègies i variants de joc. En el basquet, per exemple, qualsevol equip, per fort (o dèbil) que siga, treballa una gran quantitat de variants i sistemes de joc (en funció de múltiples circumstàncies que no sols depen dels jugadors amb què conten)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook