Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Julio
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CLXXVIII)

  "La verdad es tan preciosa que siempre debe ir protegida por una guardia de mentiras" (Winston Churchill)

  Ja són uns quants els que han dimitit de l'actual administració del "bipartit" per problemes relacionats amb l'ètica (recorden allò que la dona del cèsar no sols deu ser honrada sinó a més parèixer-ho), però segur que són més que els que dimitiren pel mateix motiu en l'administració del PP en 20 anys. Açò què vol dir, que en el PP no es donaven aquests casos, que en el PP la concepció de l'ètica és diferent, que en el PP no tenen consciencia o que, a la fi, com diu un amic meu, fet el "pecat" s'ho confessen i "pellilos a la mar". Ho deixo a la seua reflexió. El que si els dic (i crec que el grup de savis que ho ha estudiat, ha aplegat a la mateixa conclusió), en el sentit que l'administració valenciana (heretada del PP) si alguna circumstància la caracteritza, és el nepotisme (i un exemple molt clar, era l'extinta Radio Televisió Valenciana) amb què es cobrien els llocs de treball (inclòs es creaven llocs ad hoc)

  A Ciuadadanos, i perdonen l'expressió, se l'han clavat doblada. Aleshores, si Rajoy no és investit president, ja saben qui serà el responsable (afegint, per descomptat al PSOE, però aquest fa temps que està condemnat per la seua pròpia incompetència) Encara els passa poc!

  El dia de l'intent de colp d'estat a Turquia vaig intentar seguir els esdeveniments a través del programa "24 horas" de TVE. Quina poca vergonya! Els tertulians no tenien ni (p...) idea de Turquia, però ni idea! Es limitaven a dir generalitats i, algú d'ells, en concret Alfonso Rojo, a dir autèntiques badomies. Acabaré per dessintonitzar aquest canal, com ja em passà amb Canal 9. Temps al temps!

  Per últim, recomanar-los la lectura (i la compra, per descomptat) d’un llibre que acaba d’eixir de Rafael Gil Cortés, “HIGUERUELAS EN TIEMPOS REVUELTOS. República, guerra y represión franquista” (denes Editorial. 2016). Una finestra al “aire de la libertad y la memòria”, com l’autor diu.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook