Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 03
  Febrero
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CVI)

  La reacció d'Espanya, Irlanda i Portugal enfront de les reivindicacions gregues respecte a què es canvien radicalment les condicions del seu rescat, em recorden allò que no hi ha pitjor amo que aquell que abans a segut esclau o no hi ha pitjor torturador que aquell que, igualment, ha sigut torturar.

  En altres paraules, en lloc de donar suport a les seues reivindicacions i fer pinya per acabar ja en una política econòmica (que de forma petulant l’anomenen l’ortodòxia econòmica) de l’austericidi practicat pels països creditors (fonamentalment, Alemanya i França), amb la finalitat de canviar les regles de la UE, es dediquen a fustigar els interessos dels grecs i, per tant, tirant-se pedres contra la seua pròpia població, ja que si els grecs aconseguiren relaxar aquesta política econòmica indubtablement aquests països, també, veurien millorades les seues condicions.

  Personalment, no m’agrada gens el “tufo” de caudillisme i messianisme que es desprén de les intervencions i actituds dels dirigents de Podemos, sobretot, de Pablo Iglesias.

  Per últim, quina vergonya dóna el servilisme dels dirigents valencians respecte a “Madrid”! Si tingueren un poc de dignitat, Montoro no haguera xafat un centímetre de sol valencià!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook