Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 01
  Abril
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CX)

  Des que es va saber el que deia la primera caixa negra de la tragèdia de l’avió estrellat als Alps, els mitjans de comunicació no han fet més que carregar les “tintes” contra el presumpte causant de la tragèdia, és a dir, contra el copilot. Doncs bé, quan més carregen contra aquest, al meu entendre, més en evidencia es posen els sistemes de control de la companyia que flotava el vol, ja que, clarament, la “culpa in vigilando” es fa més gran i més evident.

  Pareix que un diputat a les Corts Valencianes del PSPV - PSOE aprofità la seua intervenció en un dels últims plens celebrats per declarar el seu amor a una companya del seu partit, circumstancia aquesta que està molt bé i és molt entranyable, però, evidentment, no es precisament l’hemicicle el lloc més apropiat per fer aquestes declaracions. Crec que els ciutadans els hem elegit per altres tasques. Almenys a mi poc m’interessen aquestes cuites amoroses i més el treball parlamentari que hagen (o no) fet. Per cert, si aquest diputat m’haguera preguntat (evidentment, no tenia perquè) li haguera aconsellat que ho fera en un dels llocs més romàntics que hi ha a València que no és altre que els Jardins de Montfort!

  En aquest mateix sentit, seria interessant que en la web de les Corts hi haguera informació exhaustiva del treball fet per cadascú dels diputats així com una possibilitat que els ciutadans pogueren jutjar aquest. Així, per exemple, Rita Barberà que ha pertangut a la I, II, III, IV, V, VI i VII legislatura, és a dir, fins hui ha sigut diputada durant 24 anys, en algun lloc hauria de figurar la seua activitat parlamentària (malgrat tot indica que aquesta i molts altres són autèntics “calfa seients”)

  Per últim, una de basquet. Aquest esport és un del que on més desenrotllat està l’esperit “esportiu” Hi ha tot un ritual de “bon comportament” que normalment és respectat per la majoria dels jugadors i, de sempre, aquest comportament ha sigut una de les seus banderes. Però, com sempre, hi ha algú que vol fer-se de notar o que dona la nota. Em refereix principalment als dos equips més “poderosos” de la lliga ACB, el Madrid i el Barcelona que, per exemple, protesten totes, absolutament totes, les faltes. I, a més, el Reial Madrid té un jugador, Rudy Fernández, que té el mal costum de no alçar mai el braç quan el sancionen amb una falta, tal com fan la resta dels jugadors, reconeguin-la.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook