Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Abril
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXIV)

  (Repetició de la jugada) Pel centre de València hi ha una dona que va arrossegant-se literalment per terra (sé que en algun lloc proper té una cadira de rodes) demanant almoina i em pregunte quina societat és aquesta que pot consentir (i suportar) aquesta classe de situacions sense que se li remogi la panxa de vergonya? És que no hi ha cap d’institució pública (o privada) que la puga arreplegar i donar-li una vida digna?

  Com no podia ser menys el president de la Diputació de València, alcalde de Xàtiva i diputat a les Corts Valencianes ha seguit el guió de tots aquells que presumptament han sigut pillats amb assumptes presumptament irregulars, ho ha negat tot i que tot és un muntatge per perjudicar-lo. Si repassen l’hemeroteca o fan un poc de memòria recordaran aquests mateixos arguments a Cotino, Blasco, etc. Es nota que tots són lectors de la novel·la negra, sobretot, americana. Malgrat crec que són lectors aficionats perquè si no sabrien que en aquestes novel·les els “roïns” no solen eixir-se amb la seua. Temps al temps!

  El partit Ciudadanos, marca blanca de la dreta espanyolista, ha quedat retratat perfectament (per si algú tenia algun dubte) amb la seua proposta de disminuir l’IVA de la cultura compensant-lo amb una pujada de l’IVA dels productes de primera necessitat o IVA súper reduït. Com sempre, a pagar-ho poca roba!

  Per últim, a banda de llançar un missatge de solidaritat amb tots els que estan patint les conseqüències del terratrèmol a Nepal, deixar constància que si aquest s’haguera produït en un país desenrotllat, no es capia ningú dubte que les víctimes i els danys materials hagueren sigut molt menys. Com va dir un milionari americà, al món s’està lliurant una autèntica lluita de classes i, de moment, van guanyant els seus. Entre els ciutadans hi ha rics i pobres, igual que hi ha entre els països, però no obliden que per haver rics ha d'haver pobres, tant en persones que com a països, açò el que és substancial que no deuen oblidar.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook