Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Mayo
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXIX)

  Els ciutadans han votat en les eleccions municipals i autonòmiques i, com diuen al meu poble, “mai plou a gust de tots” Però una cosa, almenys, crec que és certa, els ciutadans sempre posen a cadascú en el seu lloc. Altra circumstancia és que agrade o no, però aquesta és la realitat.

  Una de les moltes herències enverinades que l’esquerra va a rebre dels governs de la dreta al País Valencià serà la possible devolució a la UE de vora 5 milions d’euros que la Generalitat va rebre de fons FEDER per la construcció d’un centre tecnològic a Novelda (Alacant) No van a tindre prou mans per tapar tots els forats que es van a trobar!

  L’acomiadament de Rita Barberà (PP) ha posat de manifest el mal perdre que té, que res és etern (A. Machado ja va escriure que "no hay mal que cien años dure / ni gobierno que perdure) i que tard o prompte és produeix un canvi però, sobretot, el perill que, inclòs en democràcia hi ha de caure en la megalomania més denigrant de pensar i creure's que sols un partit o una persona representa els interessos generals i que els “altres” són una “desgracia”. Lamentable!

  Per pensar. D’acord amb el INE, un de cada tres xiquets menors de 16 anys residents a l’estat espanyol, es troben en risc de pobresa o exclusió, una taxa que es va incrementar un 3,5 per cent en 2014. Aquesta circumstancia implica que si els xiquets estan en aquestes rebutjables circumstancies, com estan els pares!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook