Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Diciembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXLVII)

  Comencen les festes de Nadal i, inexorablement, comença tot un corrent de “buenisme” que no sols m’embafa sinó que realment em produeix fàstic, ja que l’any per a moltes persones es fa molt llarg i aquestes festes, segurament, sols són un xicotet parèntesi. En tot cas, que tots ho passen el millor possible i que l’any proper siga més venturós per a tots i, sobretot, per aquells que han vist, per culpa de la gran crisis, truncades les seues vides personals, laborals i professionals.

  Respecte a l’agressió al President del Govern i candidat a la presidència del govern, ressenyar, per una banda, que el president no pot estar sense la protecció adequada i que resulta vomitiu que des de la premsa “ultra-centrista” es pretenga culpabilitzar a l’esquerra de l’agressió. L’únic responsable és l’agressor!

  Per altra banda, ha resultat prou decebedor la resposta dels partits “emergents” al debat entre Sánchez y Rajoy. Estic convençut que s’haguera desenrotllat com s’haguera desenrotllat el debat, la resposta haguera sigut la mateixa. En definitiva, s’han comportat igual que es comportaria la “vella política” M’explique. Una de les característiques de la “vella política” és la “predicibilitat”, passe el que passe al “bando” contrari la reacció és perfectament predicible. En definitiva, i com en altres entrades he apuntat, no hi ha cap diferència entre antiga i nova política, sinó que la diferéncia està en els interessos que cadascú defense.

  Per últim, ressenyar que estic totalment en contra de la pràctica anomenada de “portes giratòries” però, igualment, estic en contra, per exemple, que els professors universitaris compatibilitzen la seua activitat docent amb pràctiques professionals privades, com pot ser l’assessorament a governs. En aquest sentit pense que es necessita una bona llei d'incompatibilitats (així com una justícia que actue amb la rapidesa que la societat civil desitja i necessita) A més, i sense que tinga directament molt a veure amb aquesta qüestió crec que, també, és necessari la limitació de manaments democràtics remunerats.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook