Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 24
  Diciembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXLVIII)

  Si alguna cosa no li perdone a Rajoy és que posara les eleccions el 20 de desembre de manera que aquests dies que devíem estar pensant en els regals i la festa, tenim el cap ocupat en què no hi ha forma de fer govern a l’estat.

  I no hi ha forma de fer govern perquè si alguna cosa han posat de manifest els resultats electorals, i no es deixen embadocar pels “cunyats” de torn que pul•lulen per les tertúlies polítiques, és que els votants no tenim clar que volem, si esquerra o si dreta. Però, tampoc, passa res, Bèlgica estigué més d’un any sense govern i que es sàpiga no s’enfonsà. I què dir d'Itàlia!

  Malgrat tot, tampoc, vull pegar-los molt la “vara”, pensen en ser feliços, tinguen molta cura amb les indigestions, visiten als iaios i iaies - que són els que més ho agraeixen - i, si és possible, eviten reenviar tantes “xorrades” que aquesta nit segur que circularan per les anomenades “xarxes socials”

  Bones festes i bon "viatge"

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook