Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Mayo
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxó (CXVI)

  (Repetició de la jugada) Pel centre de València hi ha una dona que va arrossegant-se literalment per terra (sé que en algun lloc proper té una cadira de rodes) demanant almoina i em pregunte quina societat és aquesta que pot consentir (i suportar) aquesta classe de situacions sense que se li remoga la panxa de vergonya? És que no hi ha cap d’institució pública (o privada) que la puga arreplegar i donar-li una vida digna?

  Ja veuran com el “xulito” d’Alfonso Rus abandona el PP abans de les eleccions i fa “mutis pel foro”, com diuen en el teatre, pel compte que li té! Personalment tinc una teoria que consisteix en el fet que tot aquell que amenaça en “tirar de la manta” mai porta a cap la seua amenaça (si no ho fa en un primer moment). Temps al temps!

  Si les enquestes estan posant alguna cosa de manifest és que tota la crítica que des d’alguns partits es posava a la llei electoral valenciana (per altra banda, clarament millorable) en el sentit que impedia l’entrada de noves forces polítiques a les Corts Valencianes, està quedant en mal lloc, ja que tot indica que almenys van haver-hi sis forces polítiques en les properes Corts, el què passava és que el poble valencià (per raons més que complexos de comportament soci - polític) han estat concentrat el seu vot, primer en el PSPV – PSOE i després en el PP. Però, en definitiva, i com sempre passa en democràcia, el poble és el que dibuixa l’escenari polític (una altra circumstancia és que ens agrade)

  Si la ciutadania d’esquerres del País Valencià vol un canvi polític i que la dreta no obtinga la majoria absoluta a les Corts Valencianes, (caldre) que facen números i propicien que hi haja el nombre més gran de forces polítiques d’esquerra a les Corts Valencianes. En altres paraules, cal fer possible que tots els partits d’esquerres superen el 5% de barrera que posa la llei electoral valenciana per tindre representació. És qüestió de números!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook