Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Mayo
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXVIII)

  Esperanza Aguirre, comtessa del Castillo, s’enfada perquè s’ha fet pública la seua renda en la qual figura que, a més de tocar-li la loteria (igual que Fabra!), ha cobrat 369.000 euros (quin xollo) de l’empresa de “caça-talents” que l’havia fitxat. Rus demanda a la diputada que l’ha denunciat per “revelació de secrets”. Trillo, el reconqueridor de l’illa de Perejil monta en còlera perquè va eixir a la llum que cobrava, crec recordar uns 300.000 euros anuals, per assessorar verbalment a una empresa que optava a adjudicacions de l’estat. Tot un símptoma que si pogueren, actuarien com ells diuen que actuen els “bolivarians” a Veneçuela. Però, com algú ha dit, la pitjor de les democràcies és millor que la millor de les dictadures (si hi ha alguna bona)

  No sé vostès, però jo he notat, que a excepció de la “bola” que a les eleccions és dona en els mitjans de comunicació, en el carrer possiblement són les eleccions més tranquil·les que hem viscut des de fa anys. Pocs cartells, pocs cotxes fent propaganda, poques pancartes, etc. ¿Serà perquè no hi ha recursos personals i materials, sobretot, perquè el finançament tradicional d’alguns partits, de moment, s’ha acabat, ja que ningú vol arriscar donada la incertesa dels resultats (no hi ha un clar “cavall” guanyador) o perquè el peix està ja venut i tots donen per bo el resultat que es preveu? Possiblement de tot hi haja un poc.

  Per acabar, una de basquet. La temporada del Valencia BC ha sigut una roïna perquè, al meu entendre, no s’encertà en els fitxatges en una temporada que era vital per l’equip, ja que jugava l’eurolliga. Però segueix sent un equip seriós, pagador i de prestigi l’ACB, i crec que els aficionats l’únic que hem de desitjar és que Juan Roig seguisca apostant pel Valencia BC. Igualment, desitjar per l’any proper, no sols que s’encerte en els fitxatges, sinó a veure si tenim sort i en la TV nacional aposten per comentaristes més assabentats i que no es limiten a contar-nos el que ja estem veient en la pantalla, en el millor dels casos. En aquest sentit, quan enyore les retransmissions de la TV3!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook