Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Julio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Puntxò (CXXIV)

  No sé si ho sabran, perquè aquests assumptes que afecten a les elits financeres solen tindre poc ressò mediàtic, sobretot el seu desenllaç, el cas de les “targetes black” judicialment va a quedar en res, ja que Bankia ha dit que pràcticament (diu que sols en 200.000 euros) no l'afecta (perjudica) i, en tot cas l'afectada (perjudicada) seria la Fundació i aquesta no està personada com a part en la causa judicial oberta. Hi ha gent amb sort! Quan no és la prescripció (com li ocorregué al president de Movistar, Cesar Alierta o als “Albertos”) no hi ha perjudicats i si hi ha, no se senten així perquè no es personen. Si açò passa a Veneçuela que no hagueren dit!

  Grècia. Ja ho sabran, perquè ho han dit en la majoria de mitjans de comunicació, ha sigut acceptar les condicions austericidis imposades per Alemanya (i el sèquit avergonyint de la resta de països de la UE) i aquest país rebre ràpidament 7.000 milions d’euros. Però, no s’equivoquen, no han sigut per millorar les condicions de vida dels grecs sinó per pagar, atents, a l'FMI i la Banc Central Europeu. Corol·lari: ens prenen per imbecils! Caldrà, com proposava Jose Luis Cuerda, penjar-se el cartell que no ho som (encara que de vegades el semblem)

  Normalment utilitze per als meus trasllats el transport públic i, per tant, estic ja acostumat a sentir tota classe de raonaments, discursos i, sobretot, d’escoltar a “salva pàtries” que tenen una solució fàcil per a tots els problemes que ens afecten. Contra aquestes situacions estic “vacunat”, ja que em distrec admirant la bellesa d’alguna dona que, per sort, sempre hi ha. Però hi ha alguns discursos amb els quals no puc i són aquells que s'enceben en els més “desgraciats” i que venen, la majoria de vegades, de persones que malauradament no es poden considerar “privilegiats” socialment. En aquest sentit, hui dos treballadors/res protestaven contra la decisió presa pel govern valencià d’atorgar targeta sanitària als emigrants irregulars amb l’argument de l’efecte “llamada”, ja que, ara, vindran a utilitzar la sanitat valenciana “irregulars” d’altres comunitats que no ho han aprovat com Madrid (han dit). “Si no tenen dret, que ho paguen” ha conclòs quan ja baixaven del tren. Descoratjador!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook