Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 13
  Mayo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El puntxò (LI)

  Respecte a les immatriculacions de béns, que en teoria no pertanyen a ningú, i que l’església catòlica està fent al seu nom, aquesta no fà res que no haja fet en el passat a l’arreu de tota la seua història, és a dir, robar, que és com cal definir l’acció de quedar-se alguna cosa que no et pertany (Gandhi deia que aquell que té més que el que necessita és un lladre) Per tant, res de l’altre món i que no es conega, sàpiga i haja segut admès per tots els governs democràtics i no democràtics que em patit, entre altres coses, perquè l’església catòlica ha segut col•laboradora necessària per portar a cap polítiques d’opressió dels pobles. I quan no ha segut així ja se sap el que passa, en donar, en nom de Deu, suport a un cop d’estat, s’acaba el problema.

  I ha segut col•labora necessària no pel seu gran poder econòmic com, per exemple, té la gran patronal que aquest dia s’ha reunit amb el seu representat polític Mariano Rajoy, sinó perquè l’església catòlica, i totes les religions del món, tenen un poder molt més decisiu, la capacitat de controlar la voluntat de les persones mitjançant la manipulació de les seues ments.

  Personalment, i en aquests moments, em conformaria en què la feren tributar per IBI tots els immobles que té, circumstancia aquesta, tinc que admetre-ho, també utòpica!

  Un amic meu manté la teoria que hi ha persones que els poses una gorra i automàticament es creuen generals. I a vegades, sentint parlar o llegint les declaracions d’algun personatge, no puc més que donar-li la raó. Em passà el diumenge passat llegint les declaracions del Conseller Moragues en el Levante - EMV. Home jo no dic que no tinga la seua importància ser conseller, però ser-ho d’un govern autonòmic mantingut per un partit assetjat per la corrupció i que ha portat al País Valencià a la roïna més absoluta, es necessita creure's molt “general” per a traure pit i parlar de confiança, previsilidat, etc. Però, realment, el que em va impactar més és quan descalcificà el procés de les primàries socialistes adduint que sí que moltes primàries però, porten vint anys els mateixos al capdavant. Clar em va impactar aquesta desqualificació pel que suposava, igualment, de desqualificació de les eleccions democràtiques dels últims vint anys ací al País Valencià ja que portem governats, igualment, pels mateixos, és a dir, pel Sr. Moragues i companyia del PP.

  Per últim, felicitar, malgrat de moment l’èxit pareix minúscul, però ja s`ha obert una via i s’ha trencat la sense raó que, fins hui, ofegava el procediment judicial, a l’Associació de les Víctimes del Metro i, com no, al seu advocat Vicent Baeza, tot un exemple de professionalitat, perseverança, paciència, coneixement i, sobretot, bona persona. Una abraçada Vicent!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook