Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Mayo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LIII)

  El poble valencià no es mereix que un President d'una Diputació, Alcalde de Xàtiva i dirigent important del PP, qualifique als partits de l’oposició política en els termes que ho fa aquest personatge així com, tampoc, es mereix que damunt tinga un clec de palmers que li riguen les gràcies. On estan les idees polítiques d’aquest personatge (els del clec ja sabem que no entenen, que el seu és arrimar-se al sol que més escalfa), no em crec que no en tinga, és simplement que les amaga darrere d’aquestes xafarderies!

  Però, també, cal dir que el poble valencià es l’únic poble del món que fa renúncia expressa de la seua cultura i la seua llengua “per ofrenar glòries a Espanya” i consent que personatges com l’anomenat així com el seu partit, facen bandera política d’aquesta renúncia i menyspreu. Canal 9 era molt, però molt dolent! Canal 9 era insofrible però, malauradament havies de sintonitzar-lo perquè era l’únic i no podies fugir d’ell si volies veure algun programa en la nostra llengua valenciana i més quan el “franciscà” Camps va censurar TV3 i les altres emissores catalanes perquè en el programa Polònia és reien d’ell a costa de la Gürtel. Menuts liberals hi ha per aquestes terres! I com tot hom sap, encara que molts valencians ja han assumit les tesis del PP, aquest partit l’ha tancat i s’ha gastat el que no hi ha escrit en tirar als treballadors al carrer.

   

  No vaig veure el debat entre els dos caps de llista del PSOE i PP, perquè m’interessava més veure el que feien en el Canal 24 hores entre els cinc candidats que poden ser presidents de la Comissió Europea que és l’organisme o institució que realment legisla a la UE. Ningú d’ells era espanyol però durant del debat el representat de la coalició europea “La Izquierda”, el grec Alexis Tsipras, ens posa com a exemple de l’escorament cap a la dreta de les polítiques socials que a Europa s’estan portant a cap, amb la nova llei sobre l’avortament que el PP vol aprovar que ens retrotrau al tardo-franquisme. També ens posa com a exemple de què no deu ser una política econòmica europea al denunciar que els ciutadans no poden salvar als bancs i al mateix temps tenir que sofrir que els retallen drets socials, polítics i econòmics.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook