Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Mayo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LIV)

  Quina debilitat més gran estan mostrant els dos grans partits nacionals enfront de una minoria d’esquerres, perquè PODEMOS és una minoria. Evidentment, el que posa de manifest és la por que tenen a les noves idees que des de l’esquerra vénen de canvi i regeneració democràtica que pense són imparables i que, a mitjà termini, crec i espere, van a impulsar canvis importants i significatius.

  Per cert, el bipartidisme no acabarà mentres no es modifique la llei electoral espanyola. L’esperança es que les forces minoritàries d’esquerres que estan sorgint i la pressió popular ho facen possible, perquè si depèn dels partits majoritaris no ho faran mai, malgrat siga el seu suïcidi polític. En aquest sentit, al PSOE li pot passar el mateix que la PASOC grec!

  No acabe de comprendre la tardança dels tribunals en sentenciar una de les peces del cas “Blasco”. Ja passà en el cas dels trages del cas “Camps” on van retardar el judici per no entorpir les eleccions autonòmiques. En Andalusia la jutgessa Alaya no té aquests inacceptables comportaments actuant al seu lliure albir. En tot cas, i a poc a poc, la justícia va fent el seu camí. Altra circumstancia es que “D. Rafael”, com li diuen els més íntims, acabe entrant en la presó. Temps al temps.

  La premsa dels “centrinos” vol fer-nos creure que és imprescindible que el jugador del Atlètic de Madrid, Diego Costa, és el “Maradona” que ens farà guanyar el mundial i que deu ser convocat (ell i el “Niño”, per descomptat) si o si. Pel contrari, dona autèntica vergonya aliena com tenen en l’oblit més absolut a David Villa, màxim golejador de la selecció i amb un currículum futbolístic envejable, amb tota la caguera, i perdonen l’expressió, que donaren amb Raul Gonzalez.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook