Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Junio
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LVI)

   Feia temps que no suportàvem una campanya mediàtica tan gran com la que estem suportat a costa de la família real borbònica. Per favor acaben ja! D’acord són els millors, però deixen que ho decidim nosaltres!

  Enrique López el magistrat del Tribunal Constitucional que ha hagut de demetre per haver segut “pillat” in fraganti conduint una moto a hores intempestives sense casco i amb un elevat grau d’alcoholèmia, ha tingut el final que políticament es mereixia, ja que mai degué ser anomenat magistrat del TC i sols la prepotència (i mala fe negociadora) del PP i seua ho possibilità.

  Al final faran que des de l’esquerra s’avorrisca la Constitució Espanyola, ja que les elits (personalment no m’agrada la denominació de “castes” que fa Pablo Iglesias) polítiques que controlen el país, la utilitzen com a dic de contenció contra qualsevol iniciativa política que supose un perill de modificació i canvi de la situació política actual, altament beneficiosa per aquestes. No al referèndum català, no a què el poble és pronuncií sobre la forma d’estat que vol, no al reconeixement del dret d’autodeterminació, no, no i no! Tot un no i com excusa la CE com si foren els deu manaments que Déu grava en pedra i entrega a Moisès. Però, ja se sap com acabaren! Que no ho obliden. La paciència del poble té un límit i pot estar esgotant-se!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook