Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 13
  Junio
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxó (LVII)

  El partit de la transparència utilitzant la majoria absoluta que el poble valencià li donà en les últimes eleccions autonòmiques, convocà un ple secret a les Corts Valencianes per sancionar amb la pèrdua temporal de la condició de diputada a la representant de Compromís, Mónica Oltra, a la qual, des del primer dia que obrí la boca fent- ús de la seua condició de representant elegida democràticament per una part del poble valencià, li tenien molta gana, com popularment es diu, per quelcom tan senzill com que no els agradava el que aquesta diputada deia i, sobretot, que no la feien callar ni baix l’aigua, per molts insults i abusos del reglament que la majoria absoluta els permetia!

  Jo no sé si allà on l’esquerra té la majoria absoluta també ocorreixen aquestes situacions que no cal titllar-les de contradictòries sinó clarament denunciar que hi ha una part de la dreta d’aquest país i que està dins del PP a la qual no li agrada la democràcia i utilitza les mateixes regles de la democràcia, valga la redundància, per a carregar-se-la. Vaig aplegar fa temps a aquesta conclusió, possiblement altres foren conscients abans, no sols per la convivència política de quatre anys (que dona per a molt) amb aquesta dreta que, igualment, de la majoria absoluta, sinó sobretot, quan en un Ple Ordinari (retransmès per la TV local, circumstancia aquesta que afegia més “dramatisme” al tema), per un “quítame allà estas pajas” (i perdonen la "batalleta") muntaren tot un xicotet circ per a reprovar-me i ho feren amb tantes ganes i tant de calor que se'ls  ennuvolà l’enteniment fins al punt que no caigueren en la circumstància que no tenien quòrum suficient per portar-la a cap. En el moment no vaig al·legar res, a pesar que sabia de la il·legalitat, perquè volia saber fins a quin punt aplegava la seua gosadia antidemocràtica. És a dir, volia saber com resolien la qüestió en la redacció de l’acta de la sessió. Doncs bé, la gosadia aplegà al punt que la reprovació no figurà en l’acta de la sessió! És a dir, foren capaços de manipular fins a la realitat per aconseguir els seus objectius que no eren altres, com deia abans, que utilitzar la democràcia per carregar-se-la, en aquest cas desprestigiar públicament a un representat de l’oposició!
  La sort que ha tingut encara Monica Oltra, i espere em permeta la broma, és que ja no existeix Canal9, sinó sí que haguera sabut que és “pa de dolor”, com diuen al meu poble!
  Per últim, agrair que hi haja algú al PSPV, el diputat Juan Soto, amb coherència ideològica i haja donat suport a les Corts Valencianes a la petició de fer un referèndum sobre la forma d'estat que volem els ciutadans.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook