Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Junio
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LVIII)

  En primer lloc, voldria ressaltar una notícia que ha passat, per desgràcia, totalment desapercebuda, evidentment pel gran poder que aquesta institució té per tapar allò que no li interessa que se sàpiga. D’acord amb una nota de l’agencia EFE del 24 de maig, el Comitè contra la tortura i els Maltractaments de les Nacions Unides, per boca de la relatora del cas d'investigació de la “Santa Sede” en relació amb els abusos sexuals comesos per membres de la seua organització, Felice Gaer, ha dit “No decimos que el Vaticano sea responsables de todas la viloaciones cometidas por cualquier cura, però sí que la Santa Sede ha violado la Convención en los casos que fue informada de abusos e ignoró las acusacions, y eso, que sepamos, ha pasado al menos unes cincuenta veces”. En definitiva, la Santa Seu ha violat la Convenció sobre la Tortura en aquells casos en els quals podia haver impedit els abusos sexuals i no ho va fer, o en les ocasions en què ni va investigar ni va denunciar els fets delictius. Què més necessita l’actual Papa, no sols per a demanar perdó, sinó per a posar en mans de la justícia civil a tots aquells que han protegit comprant el silenci amb el pagament de milionàries indemnitzacions! Què més necessita? Parlar menys i actuar més!

  Per altra banda, felicitats al Barcelona de bàsquet. Ha guanyat i punt. Abans del partit vaig dir als companys de seient que necessitàvem tres circumstàncies per guanyar. Fer pocs errors, estar encertats en el tir exterior i un arbitratge com que es donà al Palau. Hem tingut algun error no forçat, però és comprensible per la pressió, el cansament i que el Barça, també, juga. No hem estat del tot encertats al tir exterior com posa de manifest que, per exemple, Pau Rivas sols ha fet dos punts i, respecte a l'arbitratge, evidentment no ha segut el del Palau i com diuen al meu poble, a l’hora de la veritat, la pesà sempre cau cap al mateix costat! Malgrat, en tot cas, la temporada del València Bàsquet ha segut per emmarcar. Enhorabona, sols falta creure’s que podem ser l’alternativa al “poder constituït”.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook