Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 15
  Julio
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  el Puntxò (LXIV)

  PSOE. Voldria equivocar-me, però una vegada aconseguit l'objectiu d’un militant un vot per elegir al secretari general del Partit, va i voten al candidat de “l'aparato” amb el que es produïrà aquella conclusió tan popular de Lampedusa de la novel·la El Gatopardo, que “tot cavií perquè no canvií res” Per una vegada que podien haver pegat la volta al calcetí! Temps al temps!

  En Palestina ha esclatat una vegada més les acciones d’una guerra desigual entre palestins i israelites que porta desenrotllant-se des que acabà la segona guerra mundial a conseqüència de l’acord entre les potències guanyadores de convertir a Palestina en l’estat israelita (a grans línies). Desigual perquè mentre els palestins són acusats de tirar coets que l’únic que fan, si és que fan, és ferir algun israelita, aquests envaeixen la franja de Gasa, destruint pobles i matant palestins. Aleshores es parla ja de més de 200 palestins morts. I tot amb el vis i plau de la comunitat internacional que es limita a intentar un alt el foc que no s'aconsegueix mai i que no vol resoldre el problema d’un país, Palestina, destinat a desaparèixer per l’acció bel·ligerant del “poble elegit”

  Ja saben que la UE ha obert un expedient sancionador a l’estat espanyol per falsificar les estadístiques que s’envien a Brussel·les com a conseqüència de les trampes contables que des de fa molts anys es venen fent al País Valencià, sobretot, des que començaren a “situar-nos” en el món mitjançant la política de grans esdeveniments que ens hi ha porta a la roïna més absoluta. Trampes que consistien a gastar més de què podien però no comptabilitzant el gasto i deixant les factures al caixó. El realment curiós és que la resposta dels actuals governants que són del Partido Popular, igual que els d’abans i que feren el desaguisat, tiren el baló fora com si la cosa no anés amb ells. Però, el més esperpèntic és la resposta de la Vicepresidenta primera del govern central, Soraya Santamaria, culpant d’aquesta pràctica de dirigents del seu partit, res més que als governs de Zapatero. I desprès  volen que la gent no vote a Podemos, però si és que ens tracten com imbècils!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook