Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Agosto
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Puntxò (LXIX)

  Segons publica la premsa (Info Libre) el jutge Andreu investiga un préstec de 62 milions d’euros de BANKIA a una empresa sense informe de valoració i amb la finalitat d’urbanitzar en sol rústic pendent de l’aprovació definitiva, però amb el fonament que “hi havia una expectativa clara que s’anaven a requalificarse, malgrat aquesta circumstancia no es va complir”. Esperem que el jutge esbrine en què consistia, o millor, quines contrapartides suportaven aquesta “expectativa clara” de requalificació.

  Pareix, pel que va transcendint, que operacions d’aquestes les caixes valencianes en feren prou, pel que aquesta operació el més segur és que siga una gota en el desert del balafiament dels recursos de les caixes que alguns presumptes corruptes des de les butaques dels consells d’administració, i amb la col·laboració necessària de les elits directives, feren en aprofitament particular.

  Resulta delirant, perquè els lladres no tenen color ni nacionalitat, com des de la caverna mediàtica s’han tirat a la piscina desqualificant el procés sobiranista català arrel del cas Pujol, quan mai, per exemple, han dubtat de la valencianía de Carlos Fabra o de la espanyolitat de Luis Bárcenas (que a més de gerent i tresorer va ser durant molts anys senador del PP)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook